23 Haziran 2015 Salı




İşte Fenerbahçe ile ilgili günün öne çıkan transfer haberleri...

Fenerbahçe'ye müjde! İşte imza atacağı tarih

Manchester United ve Portekizli orta saha ile anlaşan F.Bahçe, Nani'yi imza için getiriyor. Nani'nin gece 01.00 sularında İstanbul'da olacağı haberleri taraftarı heyecanlandırdı

Fenerbahçe büyük bir bomba daha patlatıyor. Manchester United formasıyla efsane olan Nani, bu gece yarısında İstanbul'da olacak. Sarı-lacivertli takımla anlaştığı yakın arkadaşları (Manuel Fernandes ve Vaz Te) tarafından da doğrulanan Portekizli orta sahanın bu gece yarısı sahura doğru İstanbul'a inmesi bekleniyor. F.Bahçe, Manchester United ve Nani transferi doğrulamadı ama bir yalanlama da yapılmadı. 28 yaşındaki oyuncunun İstanbul'a geldikten sonra küçük detayları konuşacağı, sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağı öğrenildi. Yıldız oyuncuyu F.Bahçe'nin yarın KAP'a bildirmesi de bekleniyor. Böylece F.Bahçe'deki Portekizli futbolcu sayısı üçe (Meireles ve Alves) çıkacak. Portekizce konuşan futbolcular da (Diego, Fernandao, Alves, Meireles, Nani) çoğalacak. F.Bahçe'nin daha transfer yapacağı düşünülürse ve hoca Vitor Pereira da hesaba katılırsa F.Bahçe'de 'resmi dil' Portekizce olacak.

Vaz Te de doğruladı
Nani'nin F.Bahçe ile anlaştığını Fernandes gibi yakın arkadaşı Vaz Te de doğruladı. Vaz Te'nin bu itirafı Akhisar'dan takım arkadaşı kaleci Oğuz Dağlaroğlu'na yaptığı öğrenildi. Vaz Te'nin, "Nani çok heyecanlı. Sürekli İstanbul ve F.Bahçe hakkında videolar izliyor. Türkiye ve F.Bahçe'yi bilen herkesten bilgi alıyor. Beni de aradı" dediği dile getirildi.


Fener'e süper 'Tangocu'



Fox Sports Latin America, F.Bahçe'nin son Libertadores şampiyonu San Lorenzo'nun 21 yaşındaki sağ açığı Hector Villalba için kulübüne teklif yaptığını izleyenlerine duyurdu

Arjantin'den Fenerbahçe için çok sürpriz bir iddia geldi. Fox Sports Latin America, flaş olarak geçtiği haberde, sarı- lacivertlilerin son Libertadores şampiyonu San Lorenzo'nun sağ açığı Hector Villalba için kulübüne teklif yaptığını duyurdu. Arj antin 'in efsane sağ açığı Claudio Paulo Caniggia ile kıyaslanan 'Tito' lakaplı oyuncu için Fenerbaahçe'nin Napoli, Milan, Roma ve Atletico Madrid gibi devleri geride bıraktığı iddia edildi.

İKİ KEZ GÖRÜŞTÜLER 
21 yaşındaki genç yeteneğin menajeri Yasin Kızıl da canlı yayında Fenerbahçe'nin teklifini doğrularken, bonservis bedeli konusunda iki kulüp arasındaki pazarlıkların devam ettiğini açıkladı. Kızıl, ayrıca oyuncu için Fenerbahçe'nin kendisine görüşme yetkisi verdiğini ve geçen hafta Türkiye'den Buenos Aires'e gelen sarılacivertli iki yetkilinin San Lorenzolu yöneticilerle kendi aracılığıyla ilk kez yüz yüze görüşerek Villalba'nın transferini masaya yatırdıklarını iddia etti.

MİRALLAS DA MASADA 
Kızıl, San Lorenzo'nun istediği rakamı açıklamazken, Arjantin ekibinin Türk tarafını Arap petrolcülerle karıştırmaması durumunda bu transferin çok daha kolay sonuçlanacağını da belirtti. Nani 'yİ imzaya bırakan Fenerbahçe, bir kanat oyuncusu daha alacak. Sağ açık oynayan Villalba, bu anlamda Fenerbahçe'nin transfer politikasına uyan bir isim. Everton'ın Belçikalı yıldızı Kevin Antonio Mirallas da bir diğer güçlü seçenek olarak elde tutuluyor.

Luiz Adriano çıldırdı!

Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu süper sambacı, Shakhtar'la sözleşmesi devam etmesine rağmen kendisini isteyen takımlardan 6 milyon euro imza parası istedi

Fernandao'nun yanına bir golcü daha transfer edecek olan Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Luiz Adriano'yu renklerine katmak için en uygun zamanı bekliyor. Ancak 28 yaşındaki süper sambacıyı transfer etmek öyle çok kolay bir iş değil. Milan ciddi bir girişimde bulundu ama sonuca ulaşamadı. Adriano, bonservisine karşılık Shakhtar'la 12 milyon euro'ya anlaşan İtalyan ekibine imza atmaya yanaşmadı. Gerekçe olarak da 31 Aralık'ta biten sözleşmesini gösterdi. "6 ay daha beklerim ve imza parası talep etme hakkına sahip olurum. Beni şimdi almak isterseniz 6 milyon euro imza parası ödemek zorundasınız" dedi. Luiz Adriano'ya Rus ekiplerinden Kuban ve Spartak Moskova da talip oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder